גלידת דובדבן-שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? גלידת דובדבן-שוקולד יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלב, רום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-40 דקות. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הדובדבנים, 2 כפות סוכר ואת הרום בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד סירופ, על 20 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב, ואז לקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
בינתיים, לחמם את החלב ואת הסוכר 1/2 כוס הנותרים בסיר מעל חום בינוני נמוך, לטאטא כדי לפזר את הסוכר.
מקציפים את חלמוני הביצה בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא על 1/2 כוס של תערובת חלב חם לתוך הביצים, ולאחר מכן לטאטא את תערובת הביצים לתוך הסיר. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מצפה כף רושמת 168 מעלות F על מדחום ממתקים, על 15 דקות.
מסירים מהחום; מוסיפים את השוקולד הלא ממותק למחצה ואת החמאה ומניחים בצד עד שהשוקולד נמס, כ-5 דקות.
מעבירים את תערובת השוקולד לבלנדר ומחית עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים את השמנת הכבדה ווניל. מקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות או לילה.
חבוץ את תערובת השוקולד הצוננת במכונת גלידה. מסננים את תערובת הדובדבן, שומרים את הסירופ. כאשר הגלידה עבה מאוד, מוסיפים את הדובדבנים וממשיכים לחבוץ עד incorporated.
העברה למכולה בטוחה במקפיא.
טפטוף בסירופ הדובדבן השמור ולהסתחרר עם כפית. לכסות ולהקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.