קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל צרפתית שמנת

גלידת וניל צרפתית שמנת
גלידת וניל צרפתית שמנת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 . זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך ביצים, סוכר, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת לימון שמנת, ו גלידת ונילן צרפתית.

הוראות

1
שלב ביצה וחלמונים בקערה בינונית; מקציפים היטב בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים יחד סוכר, עמילן תירס ומלח בתנור הולנדי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מקציפים חלב; מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
הסר מהחום. להקציף בהדרגה כרבע מהתערובת החמה לביצים; הוסף לתערובת החמה שנותרה, תוך הקצפה מתמדת. מבשלים על אש נמוכה 6 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מסירים מהאש; להקציף פנימה קרם קפה, חלב מרוכז ושמנת. מצננים לחלוטין; מכסים ומצננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת קפהשמנת קפה
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של יצרנית גלידה 4 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות ההקפאה ישתנו בין היצרנים.) לארוז מקפיא עם קרח נוסף מלח רוק, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
7
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מטה קפה נוזל קפה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת קפהשמנת קפה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ירבה מאטהירבה מאטה
8
טיפ: לאחר עיבוד במכונת גלידה, יוצקים גלידה לתוך מיכל פלסטיק, ומניחים במקפיא כדי להקשיח כדי עקביות הרצוי. זה ייקח לפחות 3 שעות כדי להיות המשרד, בהתאם לעומק של מיכל בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אמיליה ברוט רוזצ ' י קרמנט דה בורדו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -23 דולר.
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של תות שדה ודומדמניות אדומות, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר בחיך ובועות עדינות נובעות מוויניפיקציה בשיטה מסורתית והזדקנות על הגב.