קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת וניל צרפתית שמנת

גלידת וניל צרפתית שמנת
גלידת וניל צרפתית שמנת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 . זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך ביצים, סוכר, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: גלידת וניל צ'אי, גלידת לימון שמנת, ו גלידת ונילן צרפתית.

הוראות

1
שלב ביצה וחלמונים בקערה בינונית; מקציפים היטב בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים יחד סוכר, עמילן תירס ומלח בתנור הולנדי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מקציפים חלב; מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום. להקציף בהדרגה כרבע מהתערובת החמה לביצים; הוסף לתערובת החמה שנותרה, תוך הקצפה מתמדת. מבשלים על אש נמוכה 6 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מסירים מהאש; להקציף פנימה קרם קפה, חלב מרוכז ושמנת. מצננים לחלוטין; מכסים ומצננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת קפהשמנת קפה
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של יצרנית גלידה 4 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות ההקפאה ישתנו בין היצרנים.) לארוז מקפיא עם קרח נוסף מלח רוק, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
7
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מטה קפה נוזל קפה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת קפהשמנת קפה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ירבה מאטהירבה מאטה
8
טיפ: לאחר עיבוד במכונת גלידה, יוצקים גלידה לתוך מיכל פלסטיק, ומניחים במקפיא כדי להקשיח כדי עקביות הרצוי. זה ייקח לפחות 3 שעות כדי להיות המשרד, בהתאם לעומק של מיכל בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אמיליה ברוט רוזצ ' י קרמנט דה בורדו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -23 דולר.
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של תות שדה ודומדמניות אדומות, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר בחיך ובועות עדינות נובעות מוויניפיקציה בשיטה מסורתית והזדקנות על הגב.