קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

גלידת וניל שעועית בסיס

גלידת וניל שעועית בסיס
וניל שעועית גלידת בסיס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 2113 קלוריות. אם יש לך חלמונים, מלח, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו גלידת וניל צ'אי, קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית, ו קיץ ברי וניל שעועית Parfaits עם וניל שעועית קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמנת, החלב, המלח ו -2 כוסות הסוכר בסיר גדול. לפצל את שעועית וניל לאורך האמצע לאורך לגרד את הזרעים עם סכין קילוף; להוסיף אותם לסיר ולזרוק את התרמילים עבור טעם הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
סירסיר
2
מניחים את תערובת הקרם על חום בינוני, ולהביא עד רתיחה; ערבוב עם כף עץ כדי להמיס את הסוכר. באופן אידיאלי, הטמפרטורה צריכה להגיע 175 מעלות F (ממש מתחת לצריבה) עבור גלידה חלקה מרקם; זה צריך לקחת בערך 15 דקות. כבה את החום, לכסות את הסיר, ולאפשר את תערובת הקרם כדי תלול במשך 15 דקות כדי להחדיר עוד יותר את טעם וניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
סירסיר
3
בינתיים, לשלב את החלמונים ביצה בקערת ערבוב גדולה למזג אותם בקלילות עם מקציף חוט. בהדרגה מוסיפים את כוס הסוכר שנותרה וממשיכים לטאטא עד שהסוכר נמס לחלוטין והביצים צהובות עבות וחיוורות; כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
4
באמצעות מצקת גדולה או כוס מדידה, למזג את הביצים על ידי בהדרגה לטאטא על 4 כוסות של תערובת שמנת חמה. להחזיר את זה בחזרה לשאר הקרם בסיר ולהפוך את החום בינוני נמוך. מערבבים כל הזמן עד פודינג מתעבה ומשאיר נתיב על הגב של כף כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, על 10 עד 12 דקות (לא נותנים לרתיחה.)
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
מצקתמצקת
5
יוצקים את פודינג וניל דרך מסננת בסדר לתוך סיר אחר * וצינה לחלוטין בכיור מלא קרח, ערבוב כאן ושם; זה צריך לקחת בערך 1 שעה. באופן אידיאלי, לתת את הבסיס גלידה " גיל " לילה במקרר לפני נטישה במכונת גלידה כדי לשפר את הטעם והמרקם של המוצר הסופי אבל זה עדיין טוב אם תחליט לעבד את זה מיד. מחלקים את הגלידה ליטרים * * * וחובצים כל אחד במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר נעשה, הגלידה תהיה עקביות של " לשרת רך."***להקשיח את הגלידה במלואה, להקפיא במיכלים מכוסים פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ונילוניל
בסיסבסיס
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
מסננתמסננת
סירסיר
1
מחממים 3/4 את החלב בסיר מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
להוסיף 12 אונקיות של שוקולד קצוץ ומערבבים עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
3
יוצקים 1 ליטר של בסיס גלידת וניל חם מתוחים לתוך שוקולד נמס ומערבבים עד משולב היטב. Chill and process as directed in the master recipe. מקפלים את הנותרים 4 אונקיות של שוקולד קצוץ לאחר חביצה בעוד הגלידה היא בשלב "רך לשרת". חבוץ עוד 1 עד 2 דקות רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
שוקולדשוקולד
בסיסבסיס
1
מערבבים את ריבת תות לתוך רפרפת וניל ממש לפני שאתה מתחיל חביצה במכונת הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תותשימורי תות
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
מוסיפים את חתיכות עוגת הגבינה תות שדה ותותים טריים לאחר נטישה בעוד הגלידה נמצאת בשלב "רך לשרת". המשך נטישה במשך 5 דקות נוספות או עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
גלידהגלידה
1
מוסיפים את חתיכות בצק העוגיות לאחר חביצה בעוד הגלידה נמצאת בשלב "רך לשרת". המשך נטישה במשך 1 עד 2 דקות נוספות עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
גלידהגלידה