קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

גלידת חגב

גלידת חגב
גלידת חגב היא גלידה ללא גלוטן קינוח. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1368 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך שוקולד צ'יפס, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת גלידה חגב, עוגת גלידה חגב, ו כריך גלידה חגב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מסננת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את השמנת, החלב והסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. המשך להתבשל עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות.בינתיים, לטאטא את חלמוני ביצה בקערה גדולה עד קצף ואור בצבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר את תערובת הקרם מן החום לאט לשפוך על 1 כוס לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים את תערובת הקרם-ביצה בחזרה למחבת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את גב הכף, כ -3 עד 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים את תמצית מנטה וצבע מאכל. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להרכיב. מקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.הקפא את בסיס הגלידה הצונן במכונת גלידה לפי הוראות היצרן. מקפלים את הבראוניז והשוקולד לגלידה המוגמרת בזמן שהיא עדיין בקערה של מכונת הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את הגלידה למיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק