גלידת חגב
גלידת חגב היא גלידה ללא גלוטן קינוח. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1368 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך שוקולד צ'יפס, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת גלידה חגב, עוגת גלידה חגב, ו כריך גלידה חגב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת על קערה גדולה חסינת חום; להפריש.
מערבבים את השמנת, החלב והסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. המשך להתבשל עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות.בינתיים, לטאטא את חלמוני ביצה בקערה גדולה עד קצף ואור בצבע, על 3 דקות.
הסר את תערובת הקרם מן החום לאט לשפוך על 1 כוס לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים את תערובת הקרם-ביצה בחזרה למחבת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את גב הכף, כ -3 עד 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת. מערבבים את תמצית מנטה וצבע מאכל. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להרכיב. מקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.הקפא את בסיס הגלידה הצונן במכונת גלידה לפי הוראות היצרן. מקפלים את הבראוניז והשוקולד לגלידה המוגמרת בזמן שהיא עדיין בקערה של מכונת הגלידה.
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את הגלידה למיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק.