גלידת לחם חום
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, גלידת לחם חומה עשויה להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מרהיב לנסות. , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 687 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש דגנים מסוג סוכר, חיטה ושעורה, שמנת חצי-חצי וחלב מרוכז. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 48% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו גלידת לחם חומה , בישול הספר: גלידת לחם חומה , וגלידת חלב חמאה, סוכר חום ולחם שיפון .
הוראות
מניחים דגנים בקערה ויוצקים מספיק חלב לכיסוי (1/2 עד 1 כוס); לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מערבבים ביצים, סוכר חום, סוכר לבן, חלב מרוכז, חצי-חצי, טעם מייפל ווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים במיכל המקפיא של מכונת הגלידה. מערבבים מספיק חלב כדי להגיע לקו המילוי.
מקפיאים לפי הוראות היצרן. כשהגלידה מתחילה להתמצק, מוסיפים את תערובת הדגנים לפני הקפאה מלאה.
יין מומלץ: יציאה, אבקת זרעי אהבה
ניתן לשלב גלידה עם פורט ויין אדום. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הנמל Krohn Lágrima Fine Port עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Krohn Lágrima Fine Port]()
Krohn Lágrima Fine Port
טופי, קרמל ובגרות טובה על היין המתוחכם הזה. יש קצה רוחני, אבל זה עובד כי הפרי כפוף לבגרות, לבשלות ולעושר. טעם לוואי הוא רק מבושם.