גלידת מון בלאן בומב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מון בלאן גלידה Bombe. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פצפוצי שוקולד, שמנת, גלידת פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ריבועי גלידה Mont Blanc, מון בלאן (עוגת קרם ערמונים), ו גלידה Bombe (מתכונים דומים).
הוראות
בואו כל הגלידה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות או עד רך מספיק כדי להפיץ. בינתיים, קו קערת מתכת 3 ליטר עם לעטוף פלסטיק, המאפשר לעטוף נוסף לתלות מחוץ לקערה.
כפית גלידת תות לתחתית הקערה. מסדרים בראוניז על גבי שכבה אחת; לחץ עליהם כדי לדחוס עם גלידה בשכבה אפילו. כף בגלידת פיסטוק, להחליק את החלק העליון באופן שווה עם כף.
מפזרים עוגיות קצוצות. כפית גלידת קפה על גבי עוגיות. לעטוף תלוי פלסטיק מעל גלידה לדחוס שוב. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.
כדי unmold, בואו קערה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. לעטוף מגבת ספוג במים חמים סביב קערה. פתחו את ראש הבומב, הפכו את הקערה על מגש עגול ומשכו בפלסטיק עד לשחרור בומב. (במידת הצורך, resoak מגבת במים חמים.)
להסיר ולהשליך ניילון נצמד ולהחזיר את בומב למקפיא.
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מפזרים סוכר תוך ערבוב במהירות נמוכה. לאחר הוספת כל הסוכר, הכה במהירות גבוהה עד נוקשה. קצפת בקערה נפרדת עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים שמנת לתערובת ביצה לבנה.
מקשטים עם פצפוצי שוקולד. כדי לשרת, לחתוך עם סכין גדולה, חדה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "