קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

גלידת מון בלאן בומב

גלידת מון בלאן בומב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מון בלאן גלידה Bombe. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פצפוצי שוקולד, שמנת, גלידת פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ריבועי גלידה Mont Blanc, מון בלאן (עוגת קרם ערמונים), ו גלידה Bombe (מתכונים דומים).

הוראות

1
בואו כל הגלידה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות או עד רך מספיק כדי להפיץ. בינתיים, קו קערת מתכת 3 ליטר עם לעטוף פלסטיק, המאפשר לעטוף נוסף לתלות מחוץ לקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כפית גלידת תות לתחתית הקערה. מסדרים בראוניז על גבי שכבה אחת; לחץ עליהם כדי לדחוס עם גלידה בשכבה אפילו. כף בגלידת פיסטוק, להחליק את החלק העליון באופן שווה עם כף.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת תותים, מרוככת2 ליטר גלידת תותים, מרוככת
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים עוגיות קצוצות. כפית גלידת קפה על גבי עוגיות. לעטוף תלוי פלסטיק מעל גלידה לדחוס שוב. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
כדי unmold, בואו קערה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. לעטוף מגבת ספוג במים חמים סביב קערה. פתחו את ראש הבומב, הפכו את הקערה על מגש עגול ומשכו בפלסטיק עד לשחרור בומב. (במידת הצורך, resoak מגבת במים חמים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להסיר ולהשליך ניילון נצמד ולהחזיר את בומב למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
בקערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה מפזרים סוכר תוך ערבוב במהירות נמוכה. לאחר הוספת כל הסוכר, הכה במהירות גבוהה עד נוקשה. קצפת בקערה נפרדת עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים שמנת לתערובת ביצה לבנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תערובת קרם על גבי בומב.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
מקשטים עם פצפוצי שוקולד. כדי לשרת, לחתוך עם סכין גדולה, חדה.
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולדפצפוצי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "