גלידת מנטה אוריאו
, המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1954 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 131 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם עלי נענע, שמנת כבדה, אוריאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-192 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת, גלידת מנטה אוריאו, ו גלידת עוגיות מנטה אוריאו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד, להביא שמנת וחלב לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים עלי נענע. לכסות ולתת תלול במשך 2 שעות.
הסר מנטה מן הקרם עם מסננת רשת בסדר, ולחץ קלות על עלים עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ טעם מנטה יותר.
לטאטא סוכר, מלח, חלמונים ביצה עד בשילוב היטב.
מניחים סיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד צורות פודינג ואצבע סחוב על הגב של כף משאיר קו נקי.
הסר מחום ומתח לתוך מיכל אטום. שימי קרם בין לילה.
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
הסר מן נטישה לתוך מיכל ומערבבים במהירות אוריאו קצוץ. צינה במקפיא לפחות 3 שעות לפני ההגשה.