קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות27
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד

גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד
גלידת פצפוצי שוקולד מנטה היא ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1844 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 143 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מנטה, סוכר, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכונים דומים: גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, ו גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד.

הוראות

1
תלול את עלי המנטה בשמנת וחלב: 
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
2
שים את עלי המנטה בסיר כבד עם כוס 1 של חלב וכוס 1 של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
חום עד רק אידוי (לא נותנים לרתיחה), להסיר מן החום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 30 דקות. לחמם את התערובת עד אידוי, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות נוספות.
4
צ ' יל הנותרים קרם באמבט קרח: בעוד מנטה הוא infusing בשלב 1, להכין את השמנת הנותרת על אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
יוצקים את כוס 1 הנותרים של שמנת לתוך קערת מתכת בגודל בינוני, להגדיר במי קרח (עם הרבה קרח) על קערה גדולה יותר. שים מסננת רשת על הקערות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסננים את עלי הנענע, מוסיפים סוכר: מסננים את תערובת החלב לתוך קערה נפרדת, לוחצים על עלי המנטה עם מרית גומי במסננת כדי לקבל את הנוזל ביותר מהם. החזר את תערובת החלב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים סוכר ומלח לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
חום עד רק אידוי שוב, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
הסר מהחום.
10
מזג את החלמונים עם קרם חלב חם: 
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
11
לטאטא את חלמוני הביצה בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, כך חלמונים ביצה הם מזג על ידי תערובת חמה, אבל לא מבושל על ידי זה. לגרד את החלמונים מחוממים ביצה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
חום עד התערובת מתחילה להתעבות: להחזיר את הסיר לתנור, ערבוב התערובת כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ, גירוד התחתון כפי שאתה מערבב, עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף, כך שתוכל להפעיל את האצבע על פני הציפוי ויש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בערך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
בסיס פודינג לא מעיל את הגב של הכף, זה לא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
בסיס הפודינג מכסה את החלק האחורי של הכפית. אתה יכול להעביר את האצבע שלך על פני הציפוי ויש לו לא לרוץ. הוא מוכן ויש להסיר מהחום מיד, ושפך דרך המסננת על אמבט הקרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
זן תערובת פודינג לתוך שמנת באמבט קרח: 
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
16
יוצקים את פודינג דרך מסננת (מתוך צעד
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
17
ומערבבים לתוך קרם קר כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
18
Chill לחלוטין: צנן את התערובת ביסודיות במקרר (לפחות כמה שעות) או מערבבים את התערובת בקערה הממוקמת מעל אמבט הקרח עד מקורר ביסודיות (20 דקות בערך).
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
תהליך במכונת גלידה: לעבד את התערובת במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
20
הוסף שוקולד קצוץ: לאחר הגלידה נעשתה במכונת הגלידה זה צריך להיות רך למדי. בעדינות לקפל את השוקולד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
21
צינה במקפיא: לשים במיכל אטום למקום במקפיא לפחות שעה, רצוי כמה שעות. אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך אותו לפני ההגשה.
22
שים לב כי אין אלכוהול במתכון זה. כמה כפיות של כמה רוחות כגון רום או בורבון יעזור לשמור על הגלידה רכה במשך כמה ימים. אפילו אלכוהול תמצית וניל יעזור. אם אין לך אלכוהול נוסף מתכון גלידה תוצרת בית, אנו ממליצים לך לאכול את זה במהירות, תוך יום או יומיים; מעבר לנקודה זו הגלידה תקבל במהירות מאוד קשה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
דבש הדריםדבש הדרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "