גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד
גלידת פצפוצי שוקולד מנטה היא ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1844 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 143 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מנטה, סוכר, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכונים דומים: גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, ו גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד.
הוראות
תלול את עלי המנטה בשמנת וחלב:
שים את עלי המנטה בסיר כבד עם כוס 1 של חלב וכוס 1 של השמנת.
חום עד רק אידוי (לא נותנים לרתיחה), להסיר מן החום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 30 דקות. לחמם את התערובת עד אידוי, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות נוספות.
צ ' יל הנותרים קרם באמבט קרח: בעוד מנטה הוא infusing בשלב 1, להכין את השמנת הנותרת על אמבט קרח.
יוצקים את כוס 1 הנותרים של שמנת לתוך קערת מתכת בגודל בינוני, להגדיר במי קרח (עם הרבה קרח) על קערה גדולה יותר. שים מסננת רשת על הקערות. תניח בצד.
מסננים את עלי הנענע, מוסיפים סוכר: מסננים את תערובת החלב לתוך קערה נפרדת, לוחצים על עלי המנטה עם מרית גומי במסננת כדי לקבל את הנוזל ביותר מהם. החזר את תערובת החלב לסיר.
מוסיפים סוכר ומלח לתערובת.
חום עד רק אידוי שוב, ערבוב עד הסוכר מומס.
מזג את החלמונים עם קרם חלב חם:
לטאטא את חלמוני הביצה בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, כך חלמונים ביצה הם מזג על ידי תערובת חמה, אבל לא מבושל על ידי זה. לגרד את החלמונים מחוממים ביצה בחזרה לסיר.
חום עד התערובת מתחילה להתעבות: להחזיר את הסיר לתנור, ערבוב התערובת כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ, גירוד התחתון כפי שאתה מערבב, עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף, כך שתוכל להפעיל את האצבע על פני הציפוי ויש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בערך 10 דקות.
בסיס פודינג לא מעיל את הגב של הכף, זה לא מוכן.
בסיס הפודינג מכסה את החלק האחורי של הכפית. אתה יכול להעביר את האצבע שלך על פני הציפוי ויש לו לא לרוץ. הוא מוכן ויש להסיר מהחום מיד, ושפך דרך המסננת על אמבט הקרח כדי לעצור את הבישול.
זן תערובת פודינג לתוך שמנת באמבט קרח:
יוצקים את פודינג דרך מסננת (מתוך צעד
ומערבבים לתוך קרם קר כדי לעצור את הבישול.
Chill לחלוטין: צנן את התערובת ביסודיות במקרר (לפחות כמה שעות) או מערבבים את התערובת בקערה הממוקמת מעל אמבט הקרח עד מקורר ביסודיות (20 דקות בערך).
תהליך במכונת גלידה: לעבד את התערובת במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
הוסף שוקולד קצוץ: לאחר הגלידה נעשתה במכונת הגלידה זה צריך להיות רך למדי. בעדינות לקפל את השוקולד קצוץ דק.
צינה במקפיא: לשים במיכל אטום למקום במקפיא לפחות שעה, רצוי כמה שעות. אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך אותו לפני ההגשה.
שים לב כי אין אלכוהול במתכון זה. כמה כפיות של כמה רוחות כגון רום או בורבון יעזור לשמור על הגלידה רכה במשך כמה ימים. אפילו אלכוהול תמצית וניל יעזור. אם אין לך אלכוהול נוסף מתכון גלידה תוצרת בית, אנו ממליצים לך לאכול את זה במהירות, תוך יום או יומיים; מעבר לנקודה זו הגלידה תקבל במהירות מאוד קשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "