קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות27
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד

גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד
גלידת פצפוצי שוקולד מנטה היא ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1844 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 143 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מנטה, סוכר, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכונים דומים: גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, ו גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד.

הוראות

1
תלול את עלי המנטה בשמנת וחלב: 
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
שים את עלי המנטה בסיר כבד עם כוס 1 של חלב וכוס 1 של השמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
חום עד רק אידוי (לא נותנים לרתיחה), להסיר מן החום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 30 דקות. לחמם את התערובת עד אידוי, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות נוספות.
4
צ ' יל הנותרים קרם באמבט קרח: בעוד מנטה הוא infusing בשלב 1, להכין את השמנת הנותרת על אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
יוצקים את כוס 1 הנותרים של שמנת לתוך קערת מתכת בגודל בינוני, להגדיר במי קרח (עם הרבה קרח) על קערה גדולה יותר. שים מסננת רשת על הקערות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים את עלי הנענע, מוסיפים סוכר: מסננים את תערובת החלב לתוך קערה נפרדת, לוחצים על עלי המנטה עם מרית גומי במסננת כדי לקבל את הנוזל ביותר מהם. החזר את תערובת החלב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים סוכר ומלח לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
חום עד רק אידוי שוב, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
הסר מהחום.
10
מזג את החלמונים עם קרם חלב חם: 
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
לטאטא את חלמוני הביצה בקערה בגודל בינוני. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן, כך חלמונים ביצה הם מזג על ידי תערובת חמה, אבל לא מבושל על ידי זה. לגרד את החלמונים מחוממים ביצה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
חום עד התערובת מתחילה להתעבות: להחזיר את הסיר לתנור, ערבוב התערובת כל הזמן על חום בינוני עם כף עץ, גירוד התחתון כפי שאתה מערבב, עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף, כך שתוכל להפעיל את האצבע על פני הציפוי ויש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בערך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
בסיס פודינג לא מעיל את הגב של הכף, זה לא מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
14
בסיס הפודינג מכסה את החלק האחורי של הכפית. אתה יכול להעביר את האצבע שלך על פני הציפוי ויש לו לא לרוץ. הוא מוכן ויש להסיר מהחום מיד, ושפך דרך המסננת על אמבט הקרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
15
זן תערובת פודינג לתוך שמנת באמבט קרח: 
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
16
יוצקים את פודינג דרך מסננת (מתוך צעד
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
17
ומערבבים לתוך קרם קר כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
18
Chill לחלוטין: צנן את התערובת ביסודיות במקרר (לפחות כמה שעות) או מערבבים את התערובת בקערה הממוקמת מעל אמבט הקרח עד מקורר ביסודיות (20 דקות בערך).
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
תהליך במכונת גלידה: לעבד את התערובת במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
20
הוסף שוקולד קצוץ: לאחר הגלידה נעשתה במכונת הגלידה זה צריך להיות רך למדי. בעדינות לקפל את השוקולד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
21
צינה במקפיא: לשים במיכל אטום למקום במקפיא לפחות שעה, רצוי כמה שעות. אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך אותו לפני ההגשה.
22
שים לב כי אין אלכוהול במתכון זה. כמה כפיות של כמה רוחות כגון רום או בורבון יעזור לשמור על הגלידה רכה במשך כמה ימים. אפילו אלכוהול תמצית וניל יעזור. אם אין לך אלכוהול נוסף מתכון גלידה תוצרת בית, אנו ממליצים לך לאכול את זה במהירות, תוך יום או יומיים; מעבר לנקודה זו הגלידה תקבל במהירות מאוד קשה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
דבש הדריםדבש הדרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "