קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות14
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מנתה Julep

גלידת מנתה Julep
גלידת מנתה Julep עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1286 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם מלח כשר, חלב, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת מנתה Julep, גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, ו טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד.

הוראות

1
נענע תלול בשמנת חמה: פצעו את העלים בכפית עץ כדי שישחררו את השמנים והטעמים האתריים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2
מניחים אותם בסיר עם חלב 3/4 כוס הקרם. להביא רק לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום לכסות תלול במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
הכן מסננת מעל קערה עם שמנת, על אמבט קרח: למלא קערה גדולה עם מי קרח ולהגדיר עוד קערה עם שאר הקרם בו עם מסננת רשת בסדר על השמנת. בקערה נפרדת מקציפים יחד את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
זן מנטה שמנת, להוסיף סוכר, מלח, ואז לחמם עד מהביל: 
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
יוצקים את תערובת קרם רווי דרך מסננת ולזרוק את עלי המנטה. להחזיר את תערובת חלב / שמנת לסיר ולהוסיף את הסוכר והמלח. הגדר מעל חום וחום בינוני עד אידוי (לא רותחים).
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מזג ביצים, לחזור לתערובת חלב: לאט לשפוך חלק מתערובת החלב המחומם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן כך חלמונים הם מזג על ידי חלב מחומם, אבל לא מבושל על ידי זה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את תערובת חלמון הביצה בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
8
חום עד מעובה: מערבבים את התערובת על חום בינוני עם כף עץ, כל הזמן מגרד את החלק התחתון של המחבת כפי שאתה מערבבים. כאשר התערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי יש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בין 3 ל 10 דקות בהתאם לחום של המבער שלך.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
מתח דרך מסננת, להוסיף ויסקי וניל, צמרמורת: 
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך קערה מקוררת של שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
11
מערבבים בויסקי ווניל. מכסים ומניחים במקרר עד שהתערובת מתקררת, 6 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
12
תהליך במכונת גלידה: תהליך במכונת גלידה לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
13
חנות במקפיא:חנות גלידה אטום הכלול במקפיא במשך כמה שעות לפני ההגשה להקשיח את התערובת קצת. הגלידה תהיה רכה למדי ישר מתוך מכונת הגלידה ויהיה צורך להקשיח קצת עבור עקביות גלידה נכונה. אם אתה משאיר אותו במקפיא יותר מדי זמן, רק תן לו לשבת כמה דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
14
* הערה: אתה לא יכול להחליף שום דבר עבור בורבון במתכון זה. אחרת, זה לא משקה מנטה. עם זאת, אתה יכול לעשות גלידת מנטה פשוטה, אם אתה לא רוצה להשתמש באלכוהול. בדוק את המתכון שוקולד צ ' יפס מנטה באתר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.