גלידת מנתה Julep
גלידת מנתה Julep עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1286 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם מלח כשר, חלב, שמנת וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת מנתה Julep, גלידה בימי ראשון: גלידת פצפוצי שוקולד מנטה טרייה, ו טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד.
הוראות
נענע תלול בשמנת חמה: פצעו את העלים בכפית עץ כדי שישחררו את השמנים והטעמים האתריים שלהם.
מניחים אותם בסיר עם חלב 3/4 כוס הקרם. להביא רק לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום לכסות תלול במשך 30 דקות.
הכן מסננת מעל קערה עם שמנת, על אמבט קרח: למלא קערה גדולה עם מי קרח ולהגדיר עוד קערה עם שאר הקרם בו עם מסננת רשת בסדר על השמנת. בקערה נפרדת מקציפים יחד את החלמונים.
זן מנטה שמנת, להוסיף סוכר, מלח, ואז לחמם עד מהביל:
יוצקים את תערובת קרם רווי דרך מסננת ולזרוק את עלי המנטה. להחזיר את תערובת חלב / שמנת לסיר ולהוסיף את הסוכר והמלח. הגדר מעל חום וחום בינוני עד אידוי (לא רותחים).
מזג ביצים, לחזור לתערובת חלב: לאט לשפוך חלק מתערובת החלב המחומם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן כך חלמונים הם מזג על ידי חלב מחומם, אבל לא מבושל על ידי זה.
יוצקים את תערובת חלמון הביצה בחזרה לסיר.
חום עד מעובה: מערבבים את התערובת על חום בינוני עם כף עץ, כל הזמן מגרד את החלק התחתון של המחבת כפי שאתה מערבבים. כאשר התערובת מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף, כך שאתה יכול לרוץ את האצבע על פני הציפוי יש ציפוי לא לרוץ. זה יכול לקחת בין 3 ל 10 דקות בהתאם לחום של המבער שלך.
מתח דרך מסננת, להוסיף ויסקי וניל, צמרמורת:
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך קערה מקוררת של שמנת.
מערבבים בויסקי ווניל. מכסים ומניחים במקרר עד שהתערובת מתקררת, 6 שעות ללילה.
תהליך במכונת גלידה: תהליך במכונת גלידה לפי הוראות היצרן.
חנות במקפיא:חנות גלידה אטום הכלול במקפיא במשך כמה שעות לפני ההגשה להקשיח את התערובת קצת. הגלידה תהיה רכה למדי ישר מתוך מכונת הגלידה ויהיה צורך להקשיח קצת עבור עקביות גלידה נכונה. אם אתה משאיר אותו במקפיא יותר מדי זמן, רק תן לו לשבת כמה דקות לפני ההגשה.
* הערה: אתה לא יכול להחליף שום דבר עבור בורבון במתכון זה. אחרת, זה לא משקה מנטה. עם זאת, אתה יכול לעשות גלידת מנטה פשוטה, אם אתה לא רוצה להשתמש באלכוהול. בדוק את המתכון שוקולד צ ' יפס מנטה באתר.