גלידת מקדמיה ומנגו סורבה מערבולת פאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה Macadamian ומנגו סורבה מערבולת עוגה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 507 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא קצפת, סורבה מנגו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידה מטוגנת מנגו מקדמיה.
הוראות
תרסיס 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick. באמצעות הפעלה / כיבוי, לטחון קונוסים עם 3 כפות סוכר במעבד עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שפירורים נדבקים זה לזה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת מוכנה. להקפיא עד המשרד, לפחות 30 דקות.
לגרוף גלידה לתוך קערה גדולה. לגרוף סורבה על גבי גלידה. באמצעות מרית, לקפל ולערבב גלידה סורבה בקצרה לסובב (לא overmix).
העברת תערובת לקרום העוגה מוכן. להקפיא עוגה עד מילוי קשה, לפחות 2 שעות.
לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים קרם, וניל, הנותרים 1 כף סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס.
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים.