גלידת מקיאטו קרמל
. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת מקיאטו קרמל עם טפטוף קרמל תוצרת בית, גלידת מקיאטו קרמל לצוף, ו קפה מקיאטו עם קרם קרמל.
הוראות
לטאטא יחד חלב, גרגרי קפה מיידיים, סוכר ומלח בקערה גדולה עד שהסוכר מומס. מערבבים את השמנת הכבדה, ולאחר מכן מכסים ומקררים עד צונן, לפחות 2 שעות.
יוצקים את התערובת הצוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות.
מעבירים חצי מהגלידה למיכל פלסטיק בעל שכבה אחת או שתיים.
יוצקים חצי מרוטב הקרמל מעל, ואז חוזרים על השכבות עם הגלידה והקרמל הנותרים. לסובב את הקרמל לתוך הגלידה באמצעות צ ' ופסטיק או סכין. מכסים את פני השטח בניילון נצמד וחותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.