גלידת מרמלדה
גלידת מרמלדה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים, שמנת כבדה, מרמלדה כתומה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו איך להכין גלידה ללא נטישה.
הוראות
מערבבים שמנת, חלב וסוכר במדיומסאוקפן. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה מעל בינוני חום גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר.
הסר מחבת מחום; כיסוי ועמידה במשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מקציפים חלמונים בקערה בינונית כדי להתמזג.בהדרגה להוסיף תערובת שמנת, להקציףכל הזמן. להחזיר תערובת לסיר ולכבוש על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה, 5-7 דקות.
זן פודינג דרך מסננת בסדר-mesh לקערה גדולה להגדיר בקערה של מי קרח.
בואו להתקרר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
להקפיא רפרפת להכנת גלידה לפי הוראות היצרן.מקפלים ב ריבה ולהעביר ל airtightcontainer. כיסוי להקפיא. לעשות קדימה: גלידת ריבה יכול להיעשות 2 daysahead. שמור קפוא.