גלידת מרנג לימון
זה מושלם עבור קיץ. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, גלידת מרנג לימון, ו עוגת מרנג גלידת לימון.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הפודינג ואת הקרם הבודד.
מקציפים את הקרם הכפול עד שהוא יוצר פסגות רכות, ואז מערבבים את גרידת לימון ומיץ. מקפלים את זה לתוך תערובת פודינג.
יוצקים לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרנים. בעדינות לקפל את מרנג, ואז כף לתוך מיכל מקפיא להקפיא.
הסר מהמקפיא לפחות חצי שעה לפני ההגשה. כדי להגיש, לגרוף לתוך גביעי הגלידה ולאכול מיד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "