קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת מרנג לימון

גלידת מרנג לימון
זה מושלם עבור קיץ. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון, גלידת מרנג לימון, ו עוגת מרנג גלידת לימון.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את הפודינג ואת הקרם הבודד.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים את הקרם הכפול עד שהוא יוצר פסגות רכות, ואז מערבבים את גרידת לימון ומיץ. מקפלים את זה לתוך תערובת פודינג.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
יוצקים לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרנים. בעדינות לקפל את מרנג, ואז כף לתוך מיכל מקפיא להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
הסר מהמקפיא לפחות חצי שעה לפני ההגשה. כדי להגיש, לגרוף לתוך גביעי הגלידה ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
גביע גלידהגביע גלידה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "