גלידת נרנג'ילה
גלידת נרנז'ילאן היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1070 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, פירה נרנז'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת אבוקדו (לא נטישה) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא פירה, שמנת, חלב, ו 3/4 כוס סוכר לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס.
לטאטא יחד חלמונים הנותרים 1/4 כוס סוכר בקערה, ואז לאט להוסיף תערובת חלב חם, לטאטא לשלב. החזר תערובת לסיר ומבשל על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא מעובה מעט רושמת 170 עד 79° על מדחום קריאה מיידית (לא נותנים לרתיחה). מיד מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת.
צ 'יל, חשוף, עד קריר או צ' יל מהיר על ידי הגדרת קערה באמבט קרח וערבוב מדי פעם עד קר. מקררים, מכוסים, עד שקר מאוד, לפחות 6 שעות.
להקפיא פודינג במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא כדי המשרד, על 2 שעות.
* פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות. * גלידה שומרת 1 שבוע.