גלידת עוגת גבינה אוכמניות
גלידת עוגת גבינה אוכמניות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -84 היו אומרים שהוא הגיע למקום. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: גלידת עוגת גבינה תות, גלידת עוגת גבינה אוכמניות: 10 צעדים פשוטים לשלמות ללא סוכר וללא גלוטן: חלק 3, עוגת גבינה אוכמניות, ו גבינת שמנת פילדלפיה-גלידת עוגת גבינה אוכמניות.
הוראות
שלב 1/2 כוס סוכר ועמילן תירס בסיר קטן; מערבבים בהדרגה מים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אוכמניות ומיץ לימון; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה קלה, כ -5 דקות. מכסים ומקררים עד מקורר, כ -30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שלב פירורי קרקר גרהם, 2 כפות סוכר וקינמון בקערה גדולה; מערבבים פנימה חמאה. טפיחו לתבנית אפייה לא משומנת בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים קרום בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, 10 עד 15 דקות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט, ואז להתפורר קרום.
להקציף 1 1/2 כוסות סוכר, תערובת פודינג, שמנת מתוקה, חלב ותמצית וניל בקערה גדולה. מילוי גלידה מקפיא גליל שני שלישים מלא. מקפיאים לפי הוראות היצרן; מקררים את התערובת שנותרה עד שהיא מוכנה להקפאה.
להקציף את התערובת שנותרה לפני שמכניסים אותה לצילינדר כדי להיפטר מגושים.
גלידת שכבה, תערובת קרקר גרהם ורוטב אוכמניות שלוש פעמים בקערה גדולה; מערבולת לשילוב. להקפיא עד מוכן לשרת.