גלידת פאי ליים
גלידת פאי ליים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 44 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-20 דקות. אם יש לך חצי וחצי, חלב, מיץ ליים מפתח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בסיר כבד גדול. בהדרגה להקציף בחלב וחצי וחצי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד התערובת מתעבה מעט.
להקציף חלמון ביצה עד מעובה מעט. בהדרגה להקציף על תערובת 1 כוס שמנת חמה לתוך חלמון.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, להשליך מוצקים. מגניב 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על תערובת שמנת; צמרמורת 8 עד 24 שעות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 1/2-qt. מכונת גלידה חשמלית, להקפיא על פי הוראות היצרן; מערבבים גרידת ליים מפתח, מיץ ליים מפתח, וקרקרים גרהם מרוסק באמצע הקפאה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
* ניתן להחליף סוכר מגורען.
הערה: בדקנו עם מי גבינה נמוכה 100% כל טבעי ממתיק פרטנית לגלידה. קבל 20% הנחה בכל פעם שאתה מזמין מ wheylow.com. קוד קופון: Southrn