גלידת פלפל עם אננס בזיגוג רום
גלידת פלפל עם אננס מזוגג רום דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלמונים, סוכר חום, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 20%. מתכונים דומים: גלידת פלפל עם אננס בזיגוג רום, גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, ו צלייה: אננס בזיגוג רום עם קוקוס קלוי וגלידת Vanillan.
הוראות
שלב 1 1/4 כוסות חלב דל שומן ופלפל בסיר כבד בינוני; להביא לרתיחה.
בואו לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות. מסננים חלב דרך מסננת בדולח לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מניחים חלמונים בקערה. בהדרגה להוסיף את החלב החם חלמונים ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת.
מוסיפים את הסוכר המגורען; מבשלים מעל חום בינוני עד שתערובת החלב מכסה כף מתכת (כ -3 דקות), תוך ערבוב מתמיד.
מערבבים 3/4 כוס חלב דל שומן, וניל, קליפת ליים, מיץ ליים, וחלב מרוכז בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף פודינג, ערבוב עם מקצף. לכסות ולהירגע לחלוטין.
יוצקים תערובת לתוך מקפיא יכול של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מערבבים סוכר חום ורום בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל; מיקרוגל בגובה 1/2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, תוך ערבוב לאחר 45 שניות.
מניחים אננס על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה, צולה מדי פעם עם תערובת רום.
מניחים 1 אננס פרוסה על כל אחד 7 צלחות קינוח; העליון כל מנה עם 1/2 כוס גלידה.