גלידת פצפוצי בלקברי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שבב אוכמניות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלמונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו גלידת פצפוצי בלקברי, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את האוכמניות, 1/4 כוס הסוכר ואת מיץ לימון בסיר. מבשלים על אש נמוכה עד האוכמניות נשברות וסירופ, על 20 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך קערה דרך מסננת רשת בסדר. באמצעות מקצף או כף, כוח החוצה כמה שיותר של הנוזל סגול עמוק ככל שאתה יכול, ולאחר מכן להגדיר אותו בצד כדי להתקרר. להיפטר עיסת אוכמניות וזרעים.
מחממים את חצי וחצי הנותרים 1 כוס סוכר בסיר מעל חום בינוני.
באמצעות מקצף, להכות את החלמונים עד חיוור ועבה. מזג את הביצים על ידי מתיז כמות קטנה של קרם חם לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן.
יוצקים את החלמונים מחוסמים לתוך הסיר, ערבוב בעדינות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות.
יוצקים את השמנת הכבדה לתוך הקערה עם פירות יער, ולאחר מכן לשפוך את פודינג ומערבבים לשלב. אם יש לך זמן, לקרר את התערובת עד מגניב.
להקפיא את התערובת על פי ההוראות של מכונת הגלידה שלך.
כאשר הוא קפוא, קוצצים את השוקולד לחתיכות ומערבבים לתוך הגלידה.
מעבירים את הגלידה למכולה בטוחה למקפיא ומאפשרים לה להקשיח במשך כמה שעות או לילה.