גלידת קוקוס-דקלי סוכר
מנה אחת מכילה 1463 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. אם $ 3.56 למנה נופל בתקציב שלך, גלידה סוכר קוקוס דקלים יכול להיות מדהים ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עלי פנדה, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג טפיוקה עם קרם קוקוס וסירופ דקלים-סוכר, פנקייק בננה וקוקוס עם סירופ סוכר דקל, ו עוגיות שוקולד צ'יפס מחיטה מלאה עם סוכר קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד חלמונים ביצה, מלח, ו קורנפלור עד חלקה; בצד להגדיר.
מחממים חלב קוקוס, שמנת כבדה, סוכר דקל, סוכר חום ועלי פנדה בסיר 2 ליטר כבד מעל חום בינוני ערבוב כל הזמן עד סוכר דקל הוא מומס לחלוטין (על 10 דקות—תערובת לא צריך לבוא לרתיחה).
להסיר ולהשליך את עלי הפנדה ולהסיר סיר מחום.
לאט לאט לשפוך 1/2 של תערובת הקרם לתוך תערובת חלמון הביצה, לטאטא כל הזמן. לאחר השניים מעורבבים היטב, יוצקים את תערובת חלמון-שמנת ביצה בחזרה לתוך סיר שמנת מקציף לשלב. הגדר את הסיר על אש נמוכה ומבשל, ערבוב כל הזמן עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף וקו נמשך דרכו עם אצבע נשאר ברור, 5 עד 7 דקות.
הסר את הסיר מחום ולתת לחביצה להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר. (כדי להתקרר מהר יותר, להעביר פודינג לקערה בינונית להגדיר בקערה גדולה מלאה קרח)
נטישה פודינג במכונת גלידה חשמלית בעקבות הוראות היצרן. להקפיא עד מרקם הרצוי הוא הגיע.
מגישים את הגלידה עם שבבי קוקוס dessicated על גבי, אם תרצה.