גלידת קינמון
גלידת קינמון היא ללא גלוטן וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 853 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך חלמונים, חלב, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה חסינת חום ולהניח בצד.
מערבבים שמנת, חלב וסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם עד שהסוכר מומס, כ -10 דקות.
הסר מהחום.בינתיים, להקציף חלמונים בקערה גדולה עד חלקה. לאט לשפוך על 1 כוס של תערובת שמנת לתוך החלמונים, לטאטא כל הזמן כך קרם חם לא לטרוף את הביצים.
יוצקים את תערובת קרם ביצה בחזרה לסיר.מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה מעט ומצפה את הכף, כ 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך התערובת, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
הסר מחום ומתח דרך מסננת בסדר-mesh מוכן.
להקציף קינמון לתוך בסיס הגלידה עד incorporated, ולאחר מכן להגדיר את הקערה על אמבט הקרח כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, על 15 עד 20 דקות.
הסר את בסיס הגלידה מאמבט הקרח, המכסה, ומניח במקרר כדי להירגע לחלוטין, לפחות 3 שעות או לילה. להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. הגלידה תשמור במיכל אטום במקפיא עד 1 שבוע.