גלידת קינמון שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד וחלב בדוד כפול מעל מים רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס.
תוריד את התערובת מהחום. מערבבים בייליס, רום, וקינמון עד בשילוב טוב.
מוסיפים בננה ומערבבים עד לקבלת חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קערת פלסטיק או מתכת. לכסות ולהקפיא לפחות ארבע שעות.
מקשטים עם קינמון לפני ההגשה.