קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

גלידת קפוצ'ינו

גלידת קפוצ'ינו
ג'לאטו קפוצ' ינו דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם מלח, חלמונים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה די גרוע. נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, בר ג'לאטו, ו ג'לאטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גרגרי תירס ואספרסו בסיר גדול; מוסיפים בהדרגה חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת קפה חם לתוך חלמונים ביצה, ולהוסיף לתערובת קפה חם הנותרים, לטאטא כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 2 דקות או עד מדחום מגיע 160, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
הסר מהחום.
4
יוצקים תערובת קפה לתוך קערה; מערבבים בחלב מרוכז ממותק ומרכיבים הנותרים. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של 4 ליטר גלידה מקפיא, להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
6
ג ' לאטו (באיטלקית: Gelato) היא המילה האיטלקית לגלידה."
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו