קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קרה קארה הל תפוזים של Bi-Rite Creamery

גלידת קרה קארה הל תפוזים של Bi-Rite Creamery
גלידת "קארה קארן אורנג'קרמא" של בי-רייט קרימרי עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1099 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 89 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, סוכר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: ירכיים עוף קלוי וניל בלסמי עם רוטב כתום קראן # VanillaWeek, Cara Caran וסלט כתום דם עם סלטה ריקוטה, ו סוליה עם קארה קארן כתום, אבוקדו וסלסה בצל אדום.

הוראות

1
שים את תרמילי הל במחבת קטנה ולשים את המחבת על חום בינוני. טוסט, ערבוב לעתים קרובות, עד ארומטי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום, תן להתקרר לרגע, ואז להשתמש בסכין חדה לקצוץ בגסות את התרמילים.טיפ: תרמילי הל יש נטייה לטוס בכל מקום כאשר אתה קוצץ אותם. כדי למזער זאת, השתמש בלוח חיתוך גדול, סכין חדה, ותנועות איטיות ומכוונות בזמן שאתה קוצץ. או שאתה יכול לרסק את התרמילים על ידי נדנדה אותם קדימה ואחורה עליהם על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הלתרמילי הל
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בסיר כבד בינוני, מערבבים יחד את הל, שמנת, חלב, חצי מהסוכר (1/4 כוס) ואת המלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
שים את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר התערובת רק מתחיל בועה סביב הקצוות, להסיר מן החום לכסות את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו תלול במשך כ 30 דקות, או עד תערובת הקרם יש טעם הל מובחן. (לטעום אותו כדי לפקח על ההתקדמות; התערובת תהפוך מרירה אם מוגזם.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
עבור הבסיס: בקערה בינונית חסינת חום, לטאטא את החלמונים רק כדי לשבור אותם, ואז לטאטא את הסוכר שנותר (1/4 כוס). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לחשוף את תערובת הקרם ולשים את המחבת על חום בינוני גבוה. כאשר התערובת מתקרבת רתיחה חשופה, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בזהירות לגרוף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה, לטאטא את הביצים כל הזמן, להוסיף את הקרם לקערה עם החלמונים. חזור, הוספת עוד 1/2 כוס של קרם חם לקערה עם החלמונים. חוזרים למחבת השמנת על הכיריים, משתמשים במרית חסינת חום כדי לבחוש את הקרם כפי שאתה לאט לשפוך את תערובת ביצה וקרם מהקערה בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
המשך לבשל את התערובת בזהירות על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה, מעילים את החלק האחורי של מרית, ומשאיר סימן ברור כאשר אתה מפעיל את האצבע על זה, 1 עד 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מסננים את הבסיס דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל נקי. עבודה ישירות מעל המיכל, להשתמש פומפיה בסדר לגרר את גרידת התפוז לבסיס הגלידה. הגדר את המיכל לתוך אמבט קרח, לשטוף את המרית שלך, ולהשתמש בו כדי לעורר את הבסיס מדי פעם עד שהוא מגניב. לאחר מכן מכסים בניילון נצמד ומקררים את הבסיס למשך 2 שעות או לילה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פומפיהפומפיה
1
מוסיפים את הוניל לבסיס ומערבבים עד מעורבב. להקפיא במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתהפכת, שים את המיכל בו תשתמש כדי לאחסן את הגלידה במקפיא. ליהנות מיד או, עבור גלידה מוצק יותר, להקפיא לפחות ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה