גלידת קרמל
גלידת קרמל יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלח כשר, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
מערבבים קרם, חצי וחצי, וזרעי וניל בקערה גדולה ומניחים בצד.
מערבבים סוכר ומים בסיר גדול ומערבבים עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.
בואו להרתיח עד התערובת הופכת ענבר כהה בצבע וריחות קלויים, על 5 עד 7 דקות. מיד להסיר מחום ולהוסיף לאט תערובת שמנת, לטאטא עד incorporated באופן שווה. החזירו את הסיר לתנור והניחו על אש בינונית-נמוכה כדי להתחמם.בינתיים, להקציף חלמונים בקערה גדולה עד צהוב חיוור, על 5 דקות.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך על 1 כוס של רוטב הקרמל לתוך הביצים.
יוצקים את תערובת הביצים בחזרה לסיר עם רוטב הקרמל הנותר, מערבבים במלח, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד שהוא צמיג כמו גלידה מומסת ומצפה את הגב של כף, על 5 דקות. (כאשר אתה מצייר את האצבע על פני הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.)
הסר מחום ומתח דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה גדולה חסינת חום.
מניחים את הקערה על אמבט מי הקרח כדי להתקרר, כ -10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם.לאחר שהבסיס לגלידה קר, מכסים ומניחים במקרר כדי להתקרר לחלוטין, לפחות 3 שעות או בן לילה. ברגע שזה מקורר, להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. הגלידה תשמור במקפיא במשך 1 שבוע.