גלידת שוקולד מקסיקנית
המתכון גלידת שוקולד מקסיקנית יכולה לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 2955 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 224 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו שוקולד מקסיקני, ביצים, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
שעועית וניל חצי לאורכו לגרד זרעים לתוך סיר כבד 3 ליטר.
מוסיפים שוקולד וחצי וחצי ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, מקציפים.
קלות להכות ביצים עם מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף תערובת שוקולד חם בזרם איטי, לטאטא.
העברת פודינג לסיר ניקה ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הקוסטרד רושם 79° על מדחום, 1 עד 5 דקות. מיד לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת. שים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקריר, ערבוב מדי פעם.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
להעביר גלידה מיכל אטום להקפיא עד מוקשה, על 1 שעה.