גלידת שוקולד מקסיקנית
גלידת שוקולד מקסיקנית עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 351 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 6 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו שעועית וניל, מקלות קינמון, שמנת כבדה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
פיצול שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים. ב4-qt. סיר מעל חום בינוני, להביא שמנת, חלב, שוקולד מקסיקני, שוקולד לא ממותק, מקלות קינמון, זרעי וניל תרמיל לרתיחה.
הסר תערובת קרם מחום ולתת תלול 20 דקות. בינתיים, לשים חלמונים ביצה, סוכר, ומלח בקערה של מערבל עומד להקציף במהירות בינונית גבוהה עד תערובת ביצה הוא צהוב עבה וחיוור, 2 עד 3 דקות.
החזרת תערובת שמנת לחום בינוני ולהביא רק לרתיחה.
הסר מן החום ויוצקים דרך מסננת לתוך קערה נקייה; להשליך מקלות קינמון תרמיל וניל. עם מיקסר פועל על מהירות בינונית, לשפוך 1/2 כוס תערובת שמנת לתוך תערובת ביצה. טפטוף איטי בתערובת שמנת נותרת, ממשיך לערבב כמו שאתה הולך.
יוצקים פודינג זה לסיר. חזור לתנור ומבשל על אש נמוכה עד בינונית-נמוכה, ערבוב עם כף עץ, עד פודינג מתעבה קצת ומגיע 170 על מדחום.
יוצקים פודינג לתוך קערה ומניחים באמבט קרח (קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים).
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
להקפיא פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
העברה במיכל פלסטיק אטום להקפיא עד מוקשה, לפחות 5 שעות.