גלידת שוקולד פאדג'בראוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד פאדג'בראוני גלידה. והוא יספק כ 11 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו גלידת שוקולד פאדג'בראוני, גלידת שוקולד פאדג'בראוני עבור # SundaySupper, ו שוקולד חמאת בוטנים מערבולת פאדג'גלידת בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בראוניז, מניחים 1/2 אונקיית שוקולד בצלחת בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד כמעט נמס, ערבוב פעם אחת.
מערבבים שוקולד, סוכר 1/2 כוס, וחמאה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
הוסף תמצית ביצה; לנצח עד בשילוב. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח, 1/3 כוס קקאו, אבקת אפייה, ומלח.
להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; לנצח רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין גלידה, לשלב 1 1 1/3 כוסות סוכר 1/3 כוס קקאו בסיר בינוני, כבד על אש בינונית נמוכה, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים 1/2 כוס חלב חלמונים ביצה. מערבבים הנותרים 3 כוסות חלב. מבשלים 12 דקות או עד רשם מדחום 160, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים חצי וחצי בקערת מיקרוגל בטוחה בינונית; מיקרוגל ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד חצי וחצי דבר שחין.
הוסף 2 1/2 אונקיות שוקולד; מערבבים עד חלקה. מערבבים תערובת חצי וחצי לתוך תערובת חלב.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה בקרח. מגניב לגמרי, ערבוב מדי פעם.
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא.
חותכים בראוניז לריבועים קטנים; מערבבים לתוך גלידה. לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.