גלידת שמן זית עם תפוזי דם
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך חלב, חלמונים, לא מזוקק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו עוגת שמן זית עם תפוזי דם מסוכרים ופיסטוקים קלויים, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו תפוזי דם עם דבש (מתכונים דומים).
הוראות
תקריבי את תפוזי הדם ושמרי את ההתלהבות.מקצצים בעדינות את התפוזים, מסירים את המרית הלבנה ואת הממברנות הקשות ומזינים את הבשר הכתום העדין והצבעוני. תניח בצד.
להקציף שמן זית כתית מעולה, שמנת כבדה, חלב מלא וחלמון ביצה מוכה יחד עד בשילוב יסודי ועדין emulsified.להקציף במרץ דבש לתערובת חלב וביצה. אם החלב והביצים שלך קרים מאוד, הדבש עלול להקשיח ואתה עלול למצוא את זה מאתגר לשלב את זה ביסודיות עם חלב וביצים. אם זה המקרה, אתה יכול לחמם בעדינות את התערובת של חלב וחלמון ביצה על חום נמוך מאוד המאפשר הדבש להתמזג ביעילות רבה יותר לתוך שמנת, חלב וחלמון ביצה.מערבבים גרידת תפוז שמורה, שמן אתרי אורגני כיתה מזון ומלח ים לתוך תערובת ממותק דבש של חלב, שמנת, שמן זית חלמונים ביצה.אם חיממת את התערובת, לקרר אותו במקרר עד שהוא הופך להיות קר למדי-כעשרים דקות.מקפלים שמורים מקטעי דם כתומים לתוך תערובת גלידת שמן זית, ולאחר מכן להקפיא אותו על פי ההוראות של יצרנית הגלידה שלך.