גלידת תפוז דם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך מלח, סירופ תירס ברור, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גלידת תפוז דם, גלידת חלב-חמאה כתומה בדם, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד מיץ תפוזים דם, גרידה, שמנת, סירופ תירס, וסוכר עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. מערבבים במלח לפי הטעם. אם תפוזי דם לא היו מקוררים, תערובת צינה במקרר במשך 2 עד 3 שעות עד קר מאוד.
תערובת נטישה על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד כמו רך לשרת או להעביר מיכל אטום וצינה במקפיא לפחות 4 שעות עבור מרקם מוצק יותר.