גלידת תפוח קרמל
גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, קינמון טחון, חצי שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 30%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת קרם קרמל, ו גלידת קרמל-תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוח בחמאה מומסת במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מכרז, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים סיידר תפוחים ותבלינים פאי תפוחים; כיסוי ומבשלים 5 דקות.
להקציף חלב מרוכז ממותק וקרם בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת תפוחים. ממלאים קערה גדולה על חצי הדרך עם קוביות קרח ומים קרים מאוד. הגדר את הקערה הבינונית המכילה את תערובת הגלידה בתוך הקערה הגדולה. מערבבים עד קר מאוד, על 5 עד 10 דקות.
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מורחים במחבת מרובעת 8 או 9 אינץ'. לכסות ולהקפיא עד המשרד, על 3 שעות. לגרוף גלידה ותל במחבת.
טפטוף קרמל ציפוי על פני השטח כולו, המאפשר קרמל לחלחל לתוך גלידה. לארוז גלידה בחזרה למחבת. לכסות ולהקפיא עד מוכן לשרת.