קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות40
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי אביב אפויים קלים

גלילי אביב אפויים קלים
המתכון קל אפוי לחמניות האביב מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, שורש ג'ינג'ר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות האביב אפויות, לחמניות האביב אפויות, ו לחמניות האביב אפויות עם סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הכרוב ברבעים לאורכו לחתוך ולהשליך את הליבה הקשה. חותכים שני רבעים דק, ושומרים את שני האחרים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2
חותכים את הגזר לגפרורים דקים על 1 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מערבבים את הכרוב עם הגזר בקערה גדולה ומערבבים בסבל oelek (משחת צ ' ילי).
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים את טופו לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
להניח אותם על שכבה כפולה של מגבות נייר. למעלה עם עוד שכבה כפולה של מגבות ולחץ בעדינות על כל פרוסה עם הידיים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
להסיר מגבות נייר לחתוך לקוביות זעירות, 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מניחים לתוך קערה בגודל בינוני. בקערה אחרת, לשלב את רוטב הסויה, מים, חומץ אורז, ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים מעל טופו, ערבוב בעדינות (השתמשתי בידיים שלי) כדי להפיץ את הרוטב בלי לשבור את הטופו. מחממים תנור ל-375 אף.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים עטיפת גליל קפיצי אחד על משטח העבודה שלך עם פינה לכיוונך. (לשמור על העטיפות שנותרו מכוסות כדי למנוע מהם להתייבש.)
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
10
מניחים כף גדושה של תערובת הכרוב במרכז ומעלים אותו עם שורה של קוביות טופו. תביא את הפינה התחתונה מעל המילוי ושני הצדדים פנימה, ויצרו חבילה דמוית מעטפה. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים להתגלגל מלמטה, הקשה על הקצה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
11
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה מרופדת עם מחצלת סיליקון או נייר קלף. חזור עם שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים במשך 6-9 דקות. הפוך ואופים עוד 6-10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים עם רוטב טבילה מתוק חמוץ כגון רוטב ברווז משמש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברווזרוטב ברווז
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה