קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות40
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי אביב אפויים קלים

גלילי אביב אפויים קלים
המתכון קל אפוי לחמניות האביב מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. זה מושלם עבור אביב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גזר, שורש ג'ינג'ר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות האביב אפויות, לחמניות האביב אפויות, ו לחמניות האביב אפויות עם סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הכרוב ברבעים לאורכו לחתוך ולהשליך את הליבה הקשה. חותכים שני רבעים דק, ושומרים את שני האחרים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2
חותכים את הגזר לגפרורים דקים על 1 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מערבבים את הכרוב עם הגזר בקערה גדולה ומערבבים בסבל oelek (משחת צ ' ילי).
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים את טופו לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
להניח אותם על שכבה כפולה של מגבות נייר. למעלה עם עוד שכבה כפולה של מגבות ולחץ בעדינות על כל פרוסה עם הידיים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
להסיר מגבות נייר לחתוך לקוביות זעירות, 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מניחים לתוך קערה בגודל בינוני. בקערה אחרת, לשלב את רוטב הסויה, מים, חומץ אורז, ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים מעל טופו, ערבוב בעדינות (השתמשתי בידיים שלי) כדי להפיץ את הרוטב בלי לשבור את הטופו. מחממים תנור ל-375 אף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מניחים עטיפת גליל קפיצי אחד על משטח העבודה שלך עם פינה לכיוונך. (לשמור על העטיפות שנותרו מכוסות כדי למנוע מהם להתייבש.)
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
10
מניחים כף גדושה של תערובת הכרוב במרכז ומעלים אותו עם שורה של קוביות טופו. תביא את הפינה התחתונה מעל המילוי ושני הצדדים פנימה, ויצרו חבילה דמוית מעטפה. להרטיב את הפינה העליונה עם קצת מים להתגלגל מלמטה, הקשה על הקצה כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
11
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה מרופדת עם מחצלת סיליקון או נייר קלף. חזור עם שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
אופים במשך 6-9 דקות. הפוך ואופים עוד 6-10 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מגישים עם רוטב טבילה מתוק חמוץ כגון רוטב ברווז משמש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברווזרוטב ברווז
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה