קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט תפוחים קרמל

טארט תפוחים קרמל
טארט תפוחים קרמל הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 458 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מיץ לימון, אבקת סוכר, תפוחים זהובים טעימים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: טארט תפוחים קרמל, טארט גלידת תפוחים-קרמל, ו טארט גלידת תפוחים-קרמל.

הוראות

1
מכינים את קרום העוגה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2
מרדדים את הבצק בין 2 חתיכות נייר שעווה לעובי 1/4 אינץ'. הפוך מחבת טפלון תחתית כבדה בגודל 10 אינץ ' מעל הבצק, עקוב אחר הקצה החיצוני של התבנית וקצץ את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים את בצק הפאי על מגש סדין, מכסים אותו בניילון ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
פורסים כל תפוח ב -2 ומניחים את החצאים בקערת מים עם מעט מיץ לימון כדי שלא ישחימו. בקערה קטנה שלבו את הסוכר עם 2 כפיות תבלין פאי דלעת והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שים את אותה מחבת המשמשת למדידת קרום הפאי, על אש בינונית-גבוהה, והוסף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מפזרים 3/4 מתערובת הסוכר על החמאה המומסת. מסדרים את חצאי התפוחים בצד שטוח כלפי מטה בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מפזרים את יתרת הסוכר על התפוחים. מבשלים עד שסירופ הקרמל הופך לצבע חום זהוב עמוק, כ -15 דקות. מסדרים בזהירות את קרום הפאי המצונן מעל החלק העליון של התפוחים המבושלים ומשתמשים במרית כדי להכניס את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מכניסים את המחבת לתנור ואופים עד שהקרום מבושל וצבעו חום מעט, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוציאים את המחבת מהתנור ונותנים לה לעמוד כ -5 דקות ואז הופכים את הפשטידה על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בקערה בינונית, בעזרת מערבל ידני במהירות בינונית, מקציפים את השמנת הכבדה עם סוכר הקונדיטורים ואת 1/2 כפית תבלין פאי הדלעת שנותרה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מגישים את הטארט החם על צלחות אישיות עם כף קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "