גלילי זנגביל
אם יש לכם קמח, סוכר מגורען, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלילי זנגביל, עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה, ו עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת.
הוראות
הפוך בצק זנגביל: בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חמאה, סוכר חום, מולסה עד חלקה. הכה בחלמון ביצה עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. בקערה אחרת, מערבבים קמח, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, סודה לשתייה ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. לעטוף בצק פלסטיק לשטח מעט; צמרמורת עד מוצק אבל גמיש, על 1 שעה (או להקפיא במשך 30 דקות).
הפוך בצק רגיל: בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חמאה וסוכר עד חלקה. הכה בביצה ווניל עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. בקערה אחרת, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. עם מיקסר על מהירות נמוכה, לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולשטח מעט; צ ' יל כמפורט לעיל.
עם מערוך מקור קל על גיליון מקומח קל של נייר שעווה, מגלגלים בצק זנגביל לתוך מלבן 12 - by 15 אינץ ' בערך. בצק מחליק, על נייר שעווה, על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ'. חזור על להתגלגל החוצה בצק רגיל להירגע שני הענפים עד מוצק מעט, על 10 דקות.
בזהירות להפוך בצק זנגביל על הבצק הרגיל, הזדנבות קצוות באופן שווה ככל האפשר.
הסר נייר שעווה מעל בצק זנגביל. עם סכין חדה, לחתוך מלבן חצי לאורכו לעשות שני 6 על ידי 15 אינץ ' מלבנים.
העברת אחד המלבנים לגיליון אחר של נייר שעווה.
תן לעמוד על 10 דקות כדי לרכך מעט.
החל בקצה ארוך של מלבן אחד, להרים נייר שעווה לגלגל ענפים לתוך גליל הדוק, אפילו גליל. חזור לגלגל מלבן אחר. גלישת גלילי פלסטיק; להקפיא עד המשרד, על 30 דקות.
לפתוח לחמניות וחותכים לרוחב לכדורים בעובי 1/2 אינץ'.
להניח עוגיות שטוחות, 1 אינץ 'זה מזה, על חמאה 12 על ידי 17 אינץ' אפייה גיליונות.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה 325 עד הקצוות מתחילים חום, 15 עד 20 דקות. אם אפיית גיליונות מרובים בתנור אחד, להחליף עמדות באמצע אפייה.
להעביר גלגלי רוח למדפים להתקרר.