גלילי נורים פשוטים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 380 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מחצלת סושי במבוק, מלח, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלילי נורי, שיטאקה נורי רולס, ו נורי, ביצה, ולחמניות תפוחי אדמה.
הוראות
לשטוף ולנקז אורז. לבשל על פי הוראות החבילה. בינתיים, לשלב חומץ, סוכר, ומלח בקערה קטנה.
מורחים אורז בתחתית קערה גדולה ורדודה.
מפזרים תערובת חומץ על אורז מבושל חם, ערבוב בעדינות עד מעורבב היטב.
חותכים טונה לתוך 1/4 - x 1/4-x 7 אינץ חתיכות (על רוחב הזרת שלך). חיתוך סתימות עבות כגון שרימפס עשוי להקל על גלגול. תניח בצד.
חותכים גליונות nori לעשות 4 (5-x 7 אינץ') מלבנים.
מניחים נורי על מזרן סושי במבוק.
מורחים 1/2 תערובת אורז כוס על גיליון נורי אחד, משאיר רצועה 3/4 אינץ ' של נורי בצד הארוך חשוף.
מניחים טונה סתימות הרצוי לאורך מרכז האורז. מחזיק סתימות במקום במרכז האורז, לגלגל את מחצלת במבוק, לחיצה בעדינות, עד אורז נורי להקיף את הסתימות. תפסיק להתגלגל בנקודת הרצועה החשופה של נורי. הרם מחצלת במבוק מעט, ולהפוך נורי להתהפך קצת כך הרצועה חשופה של נורים יכול לאטום את הגליל. לחץ על מחצלת לאטום רול.
חותכים רול במחצית עם סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך כל חצי פעמיים לעשות 6 חתיכות בגודל שווה. חזור עם אורז שנותר, טונה, נורים, סתימות.
מגישים עם רוטב סויה, ווסאבי, וג ' ינג ' ר, אם תרצה.