גלילי סהר בצל
צריכים לחם צמחוני לקטו אובו ? גלילי סהר בצל יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 131 קלוריות . תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך בצל, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: גלילי סהר שקדי אוכמניות , עוגיות סהר שוקולד צ'יפס ללא ביצים - עוגיות ללא ביצים , ולולי קייל .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים 1/2 כוס חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. ממיסים שמרים בחלב חם; להוסיף לתערובת המוקרמת.
מוסיפים את הבצל, המלח ו-1 כוס קמח; מקציפים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. מעגל; חותכים כל עיגול ל-12 טריזים.
מגלגלים טריזים מהקצה הרחב ומניחים עם הצד כלפי מטה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. עקום מסתיים למטה כדי ליצור
סהרונים. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-400 מעלות למשך 9-11 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים מהמחבתות לרשתות. ממיסים את החמאה הנותרת; מברישים מעל לחמניות חמות.