קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלילי עלה התלתן של סבתא

גלילי עלה התלתן של סבתא
גלילי עלה התלתן של סבתא הם צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. זה עובד טוב כמו לחם. . גשו לסופר וקנו שמרים, ביצה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו Nan-e Nokhodchi (עוגיות תלתן ארבעה עלים קלויים חומוס קלוי), תלתן עלה טונה, שעועית לבנה ומרק כרוב, ו לחמניות תלתן דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר מעל חום בינוני עד שהבועות מתחילות להיווצר, אבל החלב לא מתבשל. מערבבים את הסוכר, קיצור, ומלח; להפריש עד מקורר 110 מעלות F (43 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים את השמרים על המים החמים ומניחים בצד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב, ואז מערבבים את השמרים והחלב. מערבבים במחצית הקמח עד שלא יישארו גושים, ואז מערבבים את הקמח הנותר קצת בכל פעם עד לקבלת בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מניחים לתוך קערה משומנת, להפוך פעם אחת כדי לשמן את הדף, לכסות, ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
גריז 12 קופסאת מאפין. מאטים את הבצק ומניחים אותו על משטח עבודה מקורנן היטב. מחלקים את הבצק ל -36 חתיכות, וליצור כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
מניחים 3 כדורים לתוך כל כוס מאפין. מכסים, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חמים.