גלילי פילו תאריך ואגוז עם יוגורט ודבש יווני
תאריך המתכון וגלילי פילו אגוזים עם יוגורט ודבש יווני מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 321 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש יווני, חמאה, יוגורט חלב יווני שלם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כוסות פילו עם יוגורט יווני, אפרסקים טריים, ודבש, יוגורט יווני עם דבש/מערבולת תאנה / תאריך, ו פילו רולס Fetan ואגוז.
הוראות
שלב תאריכים, אגוזי מלך, 3 כפות דבש, קליפת תפוז, והל במעבד. תערובת עד צורות להדביק.
מחממים תנור ל 191°. קו מעוטר גיליון אפייה עם קלף. אם באמצעות 17 1/2x12 1/2 אינץ פילו גיליונות, במקום ערימה של 8 פילו גיליונות על משטח העבודה. חצי מחסנית לרוחב, להרכיב 16 גיליונות, כל 12 1/2x8 3/4 אינץ'; לסדר 1 מחסנית. או אם באמצעות 13 1/2x8 1/2 אינץ פילו גיליונות, מחסנית 16 גיליונות על משטח העבודה. מכסים מחסנית פילו עם ניילון נצמד, ולאחר מכן מגבת מטבח לחה.
הסר 1 פילו גיליון מחסנית ומקום על משטח העבודה; מברשת עם חמאה מומסת. למעלה עם גיליון שני; מברשת עם חמאה. החל 1 אינץ ' מקצה בסוף קצר של פילו, כפית 3 כפות תערובת תאריך ב dollops בשורה במקביל קצה. תערובת תאריך עובש לתוך יומן, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בקצוות של פילו.
רול עד יומן תאריך ב פילו, מצרף מילוי ויוצרים רול (מילוי ייחשף בקצוות).
העברה לסדין אפייה; מברשת עם חמאה. חזור עם הנותרים פילו, חמאה, ותערובת תאריך.
אופים עד הזהב, על 23 דקות. מגניב על תבנית אפייה.
יוגורט כפית לתוך קערה קטנה (או 8 קערות בודדות); טפטוף שנותר 1/4 כוס דבש על יוגורט.
מניחים 1 רול פילו על כל אחד 8 צלחות.
מגישים עם דבש יוגורט לטבילה.