גלילי פנקייק תות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פירות תות רול קופצים (ללא גלוטן + אפשרויות ללא סוכר), גלילי פנקייק גבינת שמנת תות, ו מקפיא לזניה רול קופצים.
הוראות
1
דק לחתוך 2 כוסות תותים. בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת שנותרה תותים 1 ליטר עד חלקה. לחץ דרך מסננת בסדר לתוך קערה, חילוץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר עם החלק האחורי של כף או מרית; להשליך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף 1/4 כוס סוכר ומיץ לימון לתוך תות טהור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
במעבד בלנדר או מזון (אין צורך לשטוף), מערבולת גבינת שמנת 1/2 כוס תות טהור עד מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח, ונותר 2 כפות סוכר. בקערה אחרת, לטאטא ביצים, חלב חמאה, וחלב רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להקציף תערובת חלב לתערובת קמח רק עד לחלח באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
מניחים מחבת nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני (350); כאשר חם, מעיל בקלילות עם שמן ולהתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה. הבלילה כפית ב 1/2-מנות כוס על מחבת ומבשלים עד פנקייק משחימים על הקרקעית הקצוות מתחילים להיראות יבש, על 2 דקות; לפנות עם מרית רחבה וצדדים אחרים חומים, 1 1/2 עד 2 דקות יותר. כמו פנקייק מבושלים, להעביר גיליונות אפייה ולשמור חם בתנור 200. מחבת מעיל עם שמן יותר לפי הצורך פאן לבשל פנקייק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מורחים כל פנקייק עם כ 2 כפות תערובת גבינת שמנת ולהפשיל. הגדר שני רול קופצים על כל צלחת, למעלה באופן שווה עם תותים פרוסים, טפטוף עם קצת תות טהור; לשרת עם נשאר טהור להוסיף לפי הטעם.