גלילי פקאן ענקיים הפוכים
לחמניות פקאן הפוכות ענקיות עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 918 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. אם יש לך חלב חם, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. הציון הזה די טוב. נסו לחמניות קינמון ענקיות, נערת החווה: לחמניות קינמון ענקיות, ו עוגיות פקאן טופי שוקולד ענקיות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, חלב, 1/2 כוס חמאה, מלח, ביצה, חלמון ביצה ו -3 כוסות קמח. מקציפים במהירות בינונית למשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות.
להתגלגל לתוך 24 אינץ'. איקס 18 אינץ'. מלבן. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל בצק.
שלב קינמון וסוכר שנותר; מפזרים עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפר כדי חותם.
לסירופ, שלבו סוכר חום, חמאה ומים בסיר. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 1 דקה.
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. אפייה. מסדרים חצאי פקאן, הצד השטוח כלפי מעלה, מעל סירופ.
מניחים לחמניות, חתוכות בצד כלפי מטה, מעל אגוזי פקאן. לחץ כלפי מטה בעדינות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מקציפים חלבון ביצה ומים; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 350 35-40 דקות או עד להזהבה. הפוך מיד על מגש הגשה.