קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

גלילי פקאן ענקיים הפוכים

גלילי פקאן ענקיים הפוכים
לחמניות פקאן הפוכות ענקיות עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 918 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. אם יש לך חלב חם, חמאה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. הציון הזה די טוב. נסו לחמניות קינמון ענקיות, נערת החווה: לחמניות קינמון ענקיות, ו עוגיות פקאן טופי שוקולד ענקיות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים 3/4 כוס סוכר, חלב, 1/2 כוס חמאה, מלח, ביצה, חלמון ביצה ו -3 כוסות קמח. מקציפים במהירות בינונית למשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
6
להתגלגל לתוך 24 אינץ'. איקס 18 אינץ'. מלבן. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
שלב קינמון וסוכר שנותר; מפזרים עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
9
להפשיל, ג ' לי-רול סגנון, החל קצר צד; קמצוץ תפר כדי חותם.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים לשש פרוסות.
11
לסירופ, שלבו סוכר חום, חמאה ומים בסיר. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. אפייה. מסדרים חצאי פקאן, הצד השטוח כלפי מעלה, מעל סירופ.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
13
מניחים לחמניות, חתוכות בצד כלפי מטה, מעל אגוזי פקאן. לחץ כלפי מטה בעדינות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מקציפים חלבון ביצה ומים; מברישים מעל לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
15
אופים בחום של 350 35-40 דקות או עד להזהבה. הפוך מיד על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי