גלילי פתיתי חמאה
לחמניות פתיתי חמאה עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 215 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלב חם, חלמונים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-34 דקות. נסו חמאת קרום פתית חלקים, שוקולד ללא אפייה, חמאת בוטנים, חטיפי פתיתי תירס, ו חטיפי שוקולד חמאת בוטנים פתיתי תירס פריך ללא אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מאפין 12 כוס בדיל עם ספריי nonstick ולהניח בצד.
מניחים את החלב, סוכר, שמרים, קמח, חלמונים ביצה, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
שלב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. שנה את הקובץ המצורף ההנעה לקרס הבצק והנח את הבצק במשך 10 עד 15 דקות.
הוסף 2 אונקיות של החמאה ומערבבים במהירות נמוכה. הגבירו את המהירות למדיום וערבבו עד שהבצק יתרחק מצדי הקערה ותוכלו למשוך בעדינות את הבצק לתוך יריעה דקה שהאור יעבור דרכה, כ-8 דקות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות להתגלגל וצורה עם הידיים כדי ליצור כדור גדול. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בניילון נצמד, ולהניח בצד במקום חם ויבש לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
הסר את הבצק מהקערה והתגלגל לתוך 12 על ידי 12 אינץ 'מרובע, על 1/2 אינץ' עבה. ממיסים את החמאה 1/2 אונקיה הנותרים ומברשת על גבי הבצק.
השתמש חותך פיצה לחתוך את הבצק לרצועות 12 (12 על 1 אינץ'). ערם את הרצועות לתוך 2 ערימות של 6 רצועות כל אחד.
הניחו את הערימות על צידיהן וחתכו כל מחסנית לחתיכות רחבות 6 (2 אינץ').
הנח כל חתיכה על צידה לתוך כוס פח מאפין מוכן. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם ויבש לעלות עד להכפלת גודלו, 30 עד 40 דקות.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים עד לחמניות להגיע לטמפרטורה פנימית של 200 מעלות F, 8 עד 10 דקות. סובב את המחבת באמצע האפייה.
הסר את מאפין פח כדי מתלה קירור מגניב במשך 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.