גבינת צ'דר היא אולי הלחם שאתם מחפשים. והוא מספק כ 24 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. אם יש לכם סוכר, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: לחמניות צ'דר חזיר, גלילי צ'דר תפוחי אדמה, ו לחמניות צ'דר מעוותות.
הוראות
1
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני-נמוך; מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את המים ואת רוטב עגבניות, מערבבים לשלב, ולהביא את התערובת לטמפרטורה פושרת, על 110 מעלות F/45 מעלות C).
מערבבים על נמוך במשך 2 דקות כדי להפוך את הבצק הספוגי רופף, ולאחר מכן להכות ביצה 1 ועוד כוס קמח. לנצח במשך 2 דקות במהירות גבוהה כדי לפתח את הגלוטן, ומערבבים את 2 כוסות הקמח הנותרים.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
10
מניחים כ -2 כפיות של גבינת צ ' דר גרוסה במרכז כל ריבוע, ומקפלים את הריבועים למשולשים, סוגרים את המילוי. צבטו את הקצוות סגורים היטב, והניחו לחמניות מלאות על תבנית האפייה המוכנה בזמן שאתם ממלאים את השאר. חזור עם חתיכת הבצק האחרת, כדי להפוך על 24 לחמניות. מכסים את הלחמניות עם מטלית, ולתת לעמוד עד הוכפל, על 1 שעה.