קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

גלילי צ'דר

גלילי צ'דר
גבינת צ'דר היא אולי הלחם שאתם מחפשים. והוא מספק כ 24 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. אם יש לכם סוכר, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: לחמניות צ'דר חזיר, גלילי צ'דר תפוחי אדמה, ו לחמניות צ'דר מעוותות.

הוראות

1
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני-נמוך; מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים את המים ואת רוטב עגבניות, מערבבים לשלב, ולהביא את התערובת לטמפרטורה פושרת, על 110 מעלות F/45 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
שלב 1 כוס קמח, סוכר, מלח, ושמרים בקערת העבודה של מערבל לעמוד, ויוצקים את תערובת רוטב העגבניות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים על נמוך במשך 2 דקות כדי להפוך את הבצק הספוגי רופף, ולאחר מכן להכות ביצה 1 ועוד כוס קמח. לנצח במשך 2 דקות במהירות גבוהה כדי לפתח את הגלוטן, ומערבבים את 2 כוסות הקמח הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
תן למכונה ללוש את הבצק במהירות גבוהה עד שהוא חלק וגמיש (או ללוש ביד במשך כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
לרסס קלות או לנגב את החלק העליון של הבצק עם שמן צמחי, לכסות את קערת המיקסר עם מטלית, ולתת את הבצק לעלות עד הוכפל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
Punch למטה את הבצק, לחתוך אותו לשניים, ומניחים חצי על משטח עבודה מקומח. מכסים את פיסת הבצק האחרת במטלית כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
8
מגלגלים את פיסת הבצק הראשונה החוצה למלבן על 9x12 אינץ', וחותכים את המלבן ל 12 ריבועים על 3 אינץ ' בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
גריז גיליון אפייה, או קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מניחים כ -2 כפיות של גבינת צ ' דר גרוסה במרכז כל ריבוע, ומקפלים את הריבועים למשולשים, סוגרים את המילוי. צבטו את הקצוות סגורים היטב, והניחו לחמניות מלאות על תבנית האפייה המוכנה בזמן שאתם ממלאים את השאר. חזור עם חתיכת הבצק האחרת, כדי להפוך על 24 לחמניות. מכסים את הלחמניות עם מטלית, ולתת לעמוד עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מקציפים 1 ביצה בקערה עם 1 כפית מים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מברשת כל רול עם לשטוף את הביצה, ואופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הם השחמה והגבינה נמסה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)