קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

גלילי צ'דר

גלילי צ'דר
גבינת צ'דר היא אולי הלחם שאתם מחפשים. והוא מספק כ 24 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. אם יש לכם סוכר, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: לחמניות צ'דר חזיר, גלילי צ'דר תפוחי אדמה, ו לחמניות צ'דר מעוותות.

הוראות

1
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני-נמוך; מערבבים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים את המים ואת רוטב עגבניות, מערבבים לשלב, ולהביא את התערובת לטמפרטורה פושרת, על 110 מעלות F/45 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
שלב 1 כוס קמח, סוכר, מלח, ושמרים בקערת העבודה של מערבל לעמוד, ויוצקים את תערובת רוטב העגבניות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים על נמוך במשך 2 דקות כדי להפוך את הבצק הספוגי רופף, ולאחר מכן להכות ביצה 1 ועוד כוס קמח. לנצח במשך 2 דקות במהירות גבוהה כדי לפתח את הגלוטן, ומערבבים את 2 כוסות הקמח הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
תן למכונה ללוש את הבצק במהירות גבוהה עד שהוא חלק וגמיש (או ללוש ביד במשך כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
לרסס קלות או לנגב את החלק העליון של הבצק עם שמן צמחי, לכסות את קערת המיקסר עם מטלית, ולתת את הבצק לעלות עד הוכפל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
Punch למטה את הבצק, לחתוך אותו לשניים, ומניחים חצי על משטח עבודה מקומח. מכסים את פיסת הבצק האחרת במטלית כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
מגלגלים את פיסת הבצק הראשונה החוצה למלבן על 9x12 אינץ', וחותכים את המלבן ל 12 ריבועים על 3 אינץ ' בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
גריז גיליון אפייה, או קו עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים כ -2 כפיות של גבינת צ ' דר גרוסה במרכז כל ריבוע, ומקפלים את הריבועים למשולשים, סוגרים את המילוי. צבטו את הקצוות סגורים היטב, והניחו לחמניות מלאות על תבנית האפייה המוכנה בזמן שאתם ממלאים את השאר. חזור עם חתיכת הבצק האחרת, כדי להפוך על 24 לחמניות. מכסים את הלחמניות עם מטלית, ולתת לעמוד עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מקציפים 1 ביצה בקערה עם 1 כפית מים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מברשת כל רול עם לשטוף את הביצה, ואופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הם השחמה והגבינה נמסה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®