גלילי צ'ייב וקורנית מתפרקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל צ'ייב וקורנית למשוך בנפרד לחמניות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 182 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם סוכר, עלי טימין, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה מתפרקות, לחמניות מלית בנפרד, ו מפרק רולס מתכון.
הוראות
בקערה הגדולה של מערבל לעמוד, לשלב חלב, שמרים, וסוכר.
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים מלח שולחן, עירית, טימין, 2 ביצים, ו 1/3 כוס חמאה ומערבבים על מהירות נמוכה עם וו בצק עד מעורבב.
מערבבים על בינוני עד שהבצק חלק, נמתח, ומתרחק מתוך הקערה, 10 דקות.
מוסיפים מספיק קמח כדי שהבצק יהיה רק מעט דביק. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 1/4 שעות.
חמאה 20 כוסות מאפין. אגרוף למטה בצק. על משטח עבודה גדול, מקומח קלות, מגלגלים את הבצק אפילו 30 על 9 ב. מלבן.
חותכים את הבצק ל 6 רצועות ארוכות, כל 1 1/2 ב. רחב. מחסנית רצועות, ואז לחתוך מחסנית במחצית לרוחב. עם סכין משונן, לחתוך בעדינות כל ערימה לתוך 10 מנות. מסדרים כל אחד עם סט של קצוות בכוס מאפין כך שאתה רואה את כל השכבות.
תן לעלות בטמפרטורת החדר, מכוסה באופן רופף, עד נפוח, 45 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 35
לנצח את הביצה הנותרת, ואז בעדינות מברשת על צמרות וצדדים של לחמניות.
אופים לחמניות עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות, החלפת עמדות מחבת באמצע אפייה.
תן מגניב מחבתות על מדף 5 דקות, ואז בעדינות להרים את המתלים לשרת חם או מגניב.
הפוך קדימה: להכין דרך שלב 4, ואז לעטוף באופן רופף עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לילה. אפשר 1 1/4 שעות לעלייה שנייה.