גלילי שמרים מחיטת דבש
צריך לחם צמחוני? לחמניות שמרים דבש חיטה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים פעילים קבועים, דבש, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו גלילי שמרים מחיטת דבש, גלילי שמרים דבש, ו גלילי שמרים דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח מחיטה מלאה, 1 כוס קמח לכל מטרה, מלח ושמרים. ב 1-סיר ליטר, מים חמים 6 כפות כל אחד הדבש והחמאה עד חם מאוד (120f עד 54°). לנצח נוזל חם ביצה לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לחות, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות. לנצח הנותרים 1 עד 1 1/2 כוסות קמח כל המטרה עד צורות בצק רך וחלק (הבצק יהיה דביק). כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
שומן קל 12 כוסות מאפין בגודל רגיל עם חמאה.
מניחים את הבצק על משטח העבודה המשוריין; דוחפים בעדינות את האגרוף לבצק כדי להתנפח. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים, מחלקים כל אחד ל-3 חלקים. לעצב כל חלק לכדור, מושך את הקצוות מתחת כדי להפוך את החלק העליון חלקה.
מקום 3 כדורים, חלק בצד, בכל כוס מאפין. כיסוי; תן לעלות בחום (80F כדי 29°) מקום 45 דקות עד 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 191°. Uncover בצק; אופים 18 דקות או עד חום זהוב. מיד להסיר מחבתות למדפי קירור. מגניב 15 דקות.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום שנותר 2 כפות כל דבש וחמאה עד מומס.