קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

גמבו צמחוני צלוי באש

גמבו צמחוני צלוי באש
ניתן להכין את המתכון של גמבו צמחוני צלוי באש תוך כשעתיים . מנה אחת מכילה 161 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא עובד היטב כמזנון. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הקריאולי. גשו לסופר וקנו שעועית, פרצלונים, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 62 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר תזונה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט קוביות קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש , מרק טורטיה עוף עם עגבניות צלויות באש , וצ'אטני עגבניות צלויות באש .

הוראות

1
מחממים תנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
2
מסדרים את פלפלי הסרנו, הבננה והג'לפנו על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור. צפו בזהירות וצלו רק עד שהקליפות משחירות ומתנפחות, 4 עד 5 דקות. הופכים את הפלפלים וממשיכים בצלייה עד שכל הצדדים משחירים.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
(חתיכות 1-in.)(חתיכות 1-in.)
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
3
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומכניסים לשקית נייר סגורה לאידוי. לאחר 15 עד 20 דקות, מוציאים את הפלפלים מהשקית ומקלפים את הקליפה השחורה הפריכה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
4
מסירים גבעולים וגרעינים מהפלפלים, קוצצים גס ומניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
5
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה על אש בינונית עד שקורט קמח שמפזרים על השמן רק מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
זילוף לציפויזילוף לציפוי
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמירצנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
6
טורפים פנימה את יתרת הקמח ומבשלים תוך כדי טריפה מתמשכת עד שהתערובת מתערבבת היטב ושחום כהה, כ-20 דקות. ברגע שהוא הופך לחום כהה, מסירים את הרוקס מהאש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף לציפויזילוף לציפוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
7
מניחים 2 כפות שמן קנולה בסיר מרק עמוק ומחממים על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן ממש עומד לעשן, מערבבים פנימה את הסלרי עם מחצית מהבצל והפלפלים. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים והבצל שקוף, כ-5 דקות. מערבבים 1/4 כוס ממרק הירקות לתוך הסיר. מכסים ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'2 קילו חזה עוף ללא עצמות, חתוך לקוביות בגודל 3/4 אינץ'
ל-5 קישואים בינוניים, פרוסיםל-5 קישואים בינוניים, פרוסים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
1-1/2 פאונד בשר חזיר מבושל לחלוטין, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'1-1/2 פאונד בשר חזיר מבושל לחלוטין, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
8
מערבבים את פלפלי הסרנו, הבננה והג'ליפנו, יחד עם הפלפלים והבצל הלא מבושלים, השום, תיבול הקייג'ון, אבקת קובץ הפפריקה המעושנת, לתוך הפלפלים והבצל המבושלים. מערבבים את הרוקס ו-1 כוס ציר לתוך תערובת הירקות עד שה-roux מתמוסס. מכסים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
אבקת קבציםאבקת קבצים
ל-5 קישואים בינוניים, פרוסיםל-5 קישואים בינוניים, פרוסים
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
(חתיכות 1-in.)(חתיכות 1-in.)
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
מוסיפים את העגבניות, הבטטה, הפרסניפ, השעועית האדומה, האפונה השחורה, הבמיה ושאר הציר. מבשלים ללא כיסוי 30 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שעועית אדומהשעועית אדומה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גזר לבןגזר לבן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
במיהבמיה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

מרכיבים