גנאש שוקולד סמורס
גנאש שוקולד סמורס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 415 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 9 אוהדים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס מריר, שמנת כבדה, רום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 15%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: גנאש שוקולד סמורס, עוגת סמורס גנאש שוקולד, ו גילברט גנאש-קאפקייקס מטוגנים: קאפקייקס זלצר שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה ובננה מקורמלת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
שלב את פירורי קרקר הגרהם, החמאה המומסת, הסוכר והקינמון בקערת ערבוב.
מערבבים עד לחות אחידה, ואז לוחצים לתחתית תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום משחים קלות ומריח קלוי, כ -5 דקות.
מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
מחממים את השמנת במחבת רוטב קטנה על אש בינונית. מביאים רק לרתיחה. כשהקרם הגיע לרתיחה, מסירים מהאש מיד ויוצקים על השוקולד צ ' יפס; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הרום האופציונלי.
יוצקים באופן שווה על שכבת קרקר הגרהם.
חממו את התנור של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
מניחים שכבה אחידה של מרשמלו על גבי השוקולד. צולים עד שהמרשמלו קלוי קלות, בערך 1 דקה. מכניסים למקרר עד שהשוקולד התקשה, כ-45 דקות.
חותכים לסורגים בעזרת חותך פיצה מרוסס בתרסיס בישול שאינו מקל.