גספצ'ו ירוק הוא אחד המאכלים הקרים הטובים ביותר בעולם
גספצ'ו ירוק הוא אחד המאכלים הקרים הטובים ביותר בעולם נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 9 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, חומץ יין אורז, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 20 דקות. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. וזה די גרוע. נסו איך להילחם חלקלק קר באסטר ירוק, גספצ'ו ספרדי {מרק קיץ קר}, ו מנות בצד חג ההודיה – תירס מקורמל ושעועית ירוקה עם פקאן וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוביות המלפפון, בצל אדום, פלפלים ירוקים, ו tomatillos ביד. באופן אידיאלי הקוביות יהיו בסדר גמור, אבל המרקם הוא לגמרי תלוי בך.
מניחים את התערובת לקוביות לתוך קערה גדולה או קנקן. לגרוף קצת יותר ממחצית ירקות אלה לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד מצורף הלהב.
מוסיף את כל אבוקדו קצוץ ולהפעיל את המכונה עד רסק עבה, חלק מושגת. לגרד את מחית המחית בחזרה לקערת הגשה עם שאר הירקות חתוכים לקוביות.
מוסיפים את חומץ יין האורז ורוטב טבסקו ירוק; מערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל לבן.מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 3 ימים.
מגישים מקורר עם טפטוף של שמן זית (אופציונלי) וכוסברה כמו לקשט.כמו זה: כמו טעינה...