גספצ'ו לבן צונן הוא צמחוני מרק. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו צנוברים, מיץ ענבים, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גספצ'ו לבן מצונן, ספרדית צונן לבן Gazpacho מ ' קמח, מדי, ו גספצ'ו גזר צונן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שקדים, צנוברים, שום, ענבים, מיץ ענבים, מים ולחם בבלנדר ומחית עד חלקה. מסננים את התערובת לקערה. צנן את המרק לפחות 30 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר מרק מהמקרר וקפל את הקצפת שמנת כבדה לתוך המרק. סיים עם כמה כפות כל אחד verjus ושמן אגוז. מצקת לתוך קערות הגשה ומקשטים כל אחד עם עירית, שקדים וענבים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן אגוזים
( 23)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט