גראהם קרם פאף
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לנסות את קרם גרהם. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 254 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 10 . גשו לסופר וקנו פטל, פירורי קרקר גרהם, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ג'אבה פאף-תוצרת בית קרם פאף, פאי עלים שמנת (המכונה גם עוגת עלים שמנת או עוגת פחזנית), ו גלידת קרקר גרהם עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכסים ניירות אפייה בנייר כסף; משמנים נייר כסף ומניחים בצד. בסיר גדול מביאים לרתיחה מים, חמאה ומלח על אש בינונית.
מוסיפים קמח ופירורי קרקר בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב אחרי כל אחת מהן. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
זרוק את הבלילה ב-1/4 כוסות 3 אינץ'. מלבד על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
הסר למתלים. חותכים מיד חריץ בכל אחד כדי שאדים יברחו.
לזיגוג מניחים פירות יער בבלנדר; מכסים ומעבדים עד למחית. מסננים פירות יער וזורקים זרעים. מניחים את המחית בצד. בסיר שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים פנימה מיץ תפוזים ואת המחית השמורה עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
למילוי מקציפים שמנת בקערה גדולה ומצוננת, עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים פנימה פטל. נשיפות קרם מפוצלות נפתחות; להשליך בצק רך מבפנים. ממלאים את פחזניות השמנת ממש לפני ההגשה.
מזלפים זיגוג. מקררים שאריות.