קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

גראטן בטטה

גראטן בטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גרטן בטטה. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם פנקו, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ותפוח אדמה, גראטן בטטה, ו גראטן בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול הקפיצו בצל ושום בחמאה; מבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מקציפים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את החלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הבטטות והחזרת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4
מעבירים חצי ל -9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
שלב גבינה ופירורי לחם; מפזרים חצי מעל תערובת הבטטה. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים, ללא כיסוי, ב 400 מעלות במשך 30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה