גראטן בטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גרטן בטטה. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי לחם פנקו, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו גראטין דאופינואה בטעם מרווה עם תפוח אדמה, בטטה ותפוח אדמה, גראטן בטטה, ו גראטן בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול הקפיצו בצל ושום בחמאה; מבשלים עד שהם רכים.
מקציפים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את החלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הבטטות והחזרת.
מעבירים חצי ל -9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
שלב גבינה ופירורי לחם; מפזרים חצי מעל תערובת הבטטה. חזור על שכבות.
אופים, ללא כיסוי, ב 400 מעלות במשך 30 דקות או עד מבעבע.