גראטן קישואים, בייקון וברי
Courgette, בייקון & brie gratin דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם מלאי ירקות, אורז ריזוטו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו ברי, קורג'ט ומאפינס פלפל אדום, קיץ courgette & עגבניות gratin, ו מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר כבד גדול, קצה courgettes ומטגנים במשך 10-12 דקות עד הזהב tinged.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת ומוסיפים את הבייקון, הבצל והשום. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 6-8 דקות או עד מרכך וזהוב קל. עצה באורז ומערבבים עד הדגנים מתחילים פופ.
יוצקים את היין ולעמוד אחורה בזמן שהוא רוחש ונספג לתוך האורז. מערבבים היטב, ואז לשפוך כשליש מהמלאי החם ולהגדיל את החום עד מתון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת. חזור עם המניה הנותרת, בשתי קבוצות. זה צריך לקחת בערך 20 דקות, ואת האורז צריך להיות רך.מחממים את הגריל על ההגדרה הגבוהה ביותר שלו.
הסר את האורז מהחום, לקפל בעדינות את הקוצים ואת העונה לפי הטעם. עצה הכל לתוך צלחת גדולה flameproof. פורסים את הברי ושוכבים על האורז.
שים את המנה מתחת לגריל החם במשך 3-4 דקות עד הברי מבעבע.