קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גראטן קישואים, בייקון וברי

גראטן קישואים, בייקון וברי
Courgette, בייקון & brie gratin דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם מלאי ירקות, אורז ריזוטו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו ברי, קורג'ט ומאפינס פלפל אדום, קיץ courgette & עגבניות gratin, ו מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן בסיר כבד גדול, קצה courgettes ומטגנים במשך 10-12 דקות עד הזהב tinged.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים את השמן הנותר במחבת ומוסיפים את הבייקון, הבצל והשום. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 6-8 דקות או עד מרכך וזהוב קל. עצה באורז ומערבבים עד הדגנים מתחילים פופ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
יוצקים את היין ולעמוד אחורה בזמן שהוא רוחש ונספג לתוך האורז. מערבבים היטב, ואז לשפוך כשליש מהמלאי החם ולהגדיל את החום עד מתון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המניה נספגת. חזור עם המניה הנותרת, בשתי קבוצות. זה צריך לקחת בערך 20 דקות, ואת האורז צריך להיות רך.מחממים את הגריל על ההגדרה הגבוהה ביותר שלו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את האורז מהחום, לקפל בעדינות את הקוצים ואת העונה לפי הטעם. עצה הכל לתוך צלחת גדולה flameproof. פורסים את הברי ושוכבים על האורז.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
שים את המנה מתחת לגריל החם במשך 3-4 דקות עד הברי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)